Nokti duginih boja

Dosadili su vam jednobojni nokti? Želite da promenite nešto u vezi toga? Imam jednu savršenu ideju – nokti duginih boja. Šareni su i veoma zanimljivi,a pored toga izazvaće veliku pažnju i zbog raznih boja uneće radost oko vas.

Za izradu ovih noktiju potrebno je da budete precizni i naravno, potrebno je malo vežbe. Prvo treba staviti providni gel, a nakon toga (u sučaju izlivanja) dugine boje naslikati pomoću četkice. Ovo je dosta teško za izradu i zahteva izradu od strane profesionalaca koji će to uraditi na najbolji način.

13781719_878288435638230_379507789762087051_n

Postoji i mogučnos da ovo uradite kod svoje kuće, a trebaće vam samo sunđer i lakovi u željenoj boji. Moram da napomenem da kada birate sunđer, odaberete neki koji vam neće biti potreban za nešto drugo, jer ćete posle korišćenja verovatno morati da ga bacite.

Na sunđer namažite lakove koje ste odabrali u nekoliko slojeva i onda brzim pokretima tapkajte nokte sunđerom. Sačekajte da se prvi sloj osuši pa ponovite postupak. Možete kombinovati razne boje koje volite i rezultat će biti poput ovog sa slike.

Ako se odlučite za izlivanje ovih noktiju kontaktirajte me, a ako ćete pokušati da uradite ovo same, onda mi preostaje da vam poželim mnogo sreće. 🙂

 

 

Постави коментар